We weten het allemaal, vanaf maart 2020 hebben we te maken met het vreselijke virus Covid19. Maar om toch iets feestelijks te hebben voor de kinderen, hebben wij WhatsApp video met Sinterklaas opgezet. Kinderen kunnen tijdens het vieren van Pakjesavond LIVE videobellen met Sinterklaas die aan het werk is op zijn werkkamer in het kasteel  of onderweg is met een van de Pakjes bolides.

 

Wanneer u boekt deelt u met ons enige informatie die de Sint kan voorlezen vanuit het grote boek. U vult in waar u de pakjes verstopt zodat wij dit kunnen noemen tijdens het gesprek, en de kinderen kunnen gaan zoeken. Een bezoek zoals altijd, kinderen zingen liedjes voor de Sint. Kunnen hun verhaal kwijt, en krijgen een pakje. Alleen dan via de digitale weg.

 

U ontvangt van ons een aantal dagen van te voren een " officiële brief van Sinterklaas" waarin de Sint mede deelt graag op .../.../........ Live te bellen met uw kinderen.

 

U ontvangt een telefoon nummer waarmee wij bellen, dat zet u in uw contacten onder de naam Sinterklaas. 15 min. voor dat we bellen sturen we een appje. Zo kunt u zorgen dat u klaar zit. Wanneer Sinterklaas dan belt zien uw kinderen een foto van de Sint en de tekst dat Sinterklaas belt.

 

Video bellen met Sinterklaas* Indien u met ons tot een overeenkomst bent gekomen, en dit kan onverhoopt toch niet doorgaan, brengen wij een kleine schadevergoeding in rekening. Dat wil zeggen 30% van het totaal factuurbedrag.